de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpg

Bedgeheimen
Heyden, Haye, van der

Catalogus nummer: 7158
Aantal dames: 3
Aantal heren: 3
Genre: blijspelen / komedies
avondvullend

Een relatiekomedie zonder slip,
dus geen onderbroekenlol

De nieuwste Haye van der Heyden (2010) . Uiteraard weer in de beproefde en bewierookte cabareteske stijl, met hilarische terzijdes en ironische relatievering .


Francien verveelt zich met Jaap en Otto verveelt zich met Plien. En het leven is maar zo kort. Er moet genoten worden! Van elkaar, van romantiek! Zo leren Otto en Francien elkaar via het internet kennen en dat klikt meteen. Maar hun echtgenoten bedriegen, dat willen ze niet, nee, dat doen ze niet, dat doe je niet, dus het zou eigenlijk heel erg goed uitkomen als Jaap en Plien elkaar ook leuk vinden. Dat zou heel erg goed uitkomen! Is dat niet te regelen dan? Tuurlijk. We doen om te beginnen een gezellig dineetje. Maar we zeggen niet waarvoor dat is…. Ondertussen zoekt Tim, de zoon van Francien en Jaap, naar zijn eerste liefde, terwijl Sophie, dochter van Otto en Plien, die juist probeert te ontlopen. En die twee komen elkaar natuurlijk tegen….


reacties uit de pers:


‘met een grote mate van herkenbaarheid en vele rake grappen is ‘Bedgeheimen’ een zeer vermakelijke komedie geworden.


'De confrontatie met het publiek is zeer effectief: lach na lach wordt er mee gescoord’.


‘Juist het onderwerp, vastlopen in je huwelijk en spanning zoeken zonder je partner te willen bezeren, is een onderwerp wat bij het publiek heel veel herkenbare situaties oplevert’.


'De scherpe, maar o zo toegankelijke teksten van Haye van der Heyden, alsmede de interactie tussen acteurs en publiek staan garant voor een succesvolle voorstelling’.


‘Bedgeheimen’ blijkt uiteindelijk veel meer te zijn dan de titel doet vermoeden’.

klik hier voor meer informatie over Haye van der Heyden
NAAR MIJN ZICHTZENDING>