de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpg

DIRECT CONTACT OF GRATIS REPERTOIRE ADVIES? MAIL ONS OF BEL (0182-512726) ONS MET UW WENSEN!

Heeft u de titel gevonden die u zocht? Voeg deze dan toe als zichtzending. 
Als uw zending compleet is gaat u naar 'mijn zichtzending' om de verzending er van af te ronden.Alles Vrolijk
Tim Gladdines

Catalogus nummer: 7259
Aantal heren: 4
Genre: kinderen door ouderen
60 tot 90 minuten

plm. 75 min.

Alles Vrolijk
is een voorstelling over vriendschap, ontluikende (homo-) seksualiteit, verraad en terreur. Zoals vrijwel al het werk van regisseur, schrijver, vertaler, docent drama en acteur Tim Gladdines is deze voorstelling bedoeld voor zowel kinderen (10+) als volwassenen.


Erwtje is gek en gevaarlijk. Tenminste, dat zegt Bertje. En hij kan het weten want hij is Erwtjes beste vriend. Ze voetballen samen en maken samen het leven zuur van hoe-heet-hij-ook-al-weer, Dinges. Ze vinden Dinges een watje, een mietje. Maar waarom zoekt Erwtje dan toch toenadering tot Dinges? Omdat Bertje hem verraden heeft? Maar was dat nou wel verraad? Hoogverraad? Was hun vriendschap wel een echte vriendschap? Is Erwtje niet gewoon gek? En dus ook gevaarlijk?Van Politie Jan, de enige volwassene in de buurt, is in elk geval niet veel hulp te verwachten. Geef hem een dropje en hij doet alles wat je wil.


De nieuwe produktie Alles Vrolijk van alleskunner Tim Gladdines belooft een voorstelling te worden die niemand onberoerd zal laten. Gladdines bindt de strijd aan met het cliché dat kinderen zo onschuldig zijn. Nee, kinderen zijn net mensen. Sterker nog... 


Het begint allemaal heel vrolijk: Bertje voetbalt, Erwtje tovert en Dinges bouwt een hut. Tot zover niks aan de hand. Maar schijn bedriegt. De sfeer wordt al snel grimmig. Het verschijnen van Politie Jan, de enige volwassene in de buurt, verandert daar niks aan. In Alles Vrolijk wordt namelijk een machtspel uitgespeeld waar je u tegen zegt.

NAAR MIJN ZICHTZENDING