de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpg

Uw aanvragen voor een zichtzending kunt u op een aantal manieren regelen: via het bestelformulier (voorkeur), mail, post of telefoon.

De uitleentermijn is 8 weken. Wilt u echter langer over de boekjes beschikken, laat het ons dan even weten; de uitleentermijn wordt dan in overleg met u verlengd. Zichtboekjes zijn voor ons werkmateriaal en wij verzoeken u dan ook de zending tijdig te retourneren. Niet terug ontvangen boekjes moeten we helaas in rekening brengen.

Per keer kunt u tot maximaal 12 tekstboekjes aanvragen. De portokosten bedragen 10,95 (brievenbuspost tot 350 gram), 13,95 (brievenbuspost tot 2 kg) of 17,95 (pakketpost). Die kosten zijn inclusief BTW en retourporto (daartoe is bijgesloten een voorgeadresserde kaart aan ons gratis antwoordnummer - voor uw gemak!), doch komen te vervallen als u uit de zichtzending in kwestie bestelt.

Kunt u geen keus maken, aarzel dan niet en vraag gerust een nieuwe zichtzending aan. Verder hoeft u nog niet direct de zichtkosten, vermeldt op de zichtbon, aan ons te voldoen. Indien u bestelt, vermelden we de zichtkosten op de eindfactuur, anders sturen wij u nog een factuur voor de zichtkosten zonder direct bijkomende kosten.

Niet terug ontvangen boekjes worden u in rekening gebracht.
 
Wilt u de samenstelling van een zichtzending aan ons overlaten, dan doen wij dat graag voor u. Verstrek ons dan relevante gegevens zoals: genre, tijdsduur en bezetting via mail of telefoon, opdat wij een gratis zichtadvies kunnen opstellen.
 
N.B.: Omdat onze site verouderd is (mea culpa), ontvangt u GEEN ontvangstbevestiging, maar uw bestelling komt WEL bij ons aan. Mocht u nog vragen hebbenMAIL of bel (0182-512726) ons gerust. Ondertussen werken wij achter de schermen hard aan een nieuwe website.  
 

ZOEKEN IN DE CATALOGUS/AANVRAAG ZICHTZENDING