Soulmates

Avondvullende tragedie over vriendschap van Raymond G.H. Middelveld voor 5 personen (minimaal 1 dame en 2 heren; de rollen van twee joggers kunnen met enige aanpassing ook door dames gespeeld worden). Ook geschikt als seniorentoneel.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€0,00
Incl. btw
Rechten aan te vragen bij: www.stichtingbredero.nl
Verplichte afname: 5 stuks (tenzij bijbestelling of digitaal manuscript)
# Pagina's: 70
Decor (toelichting): bankje buiten

Twee vrienden (waarvan een toneelschrijver en de ander acteur) zijn al langer met elkaar in gesprek over een toneelstuk. De schrijver bekent dat hij met een schrijversblock zit. Toch doet hij een poging als hij een suggestie aangereikt krijgt. De acteur is na lezing van het concept teleurgesteld. Duidelijk wordt dat beiden verschillend aankijken tegen vriendschap. Afgesproken wordt dat de acteur vanuit zijn visie op vriendschap (‘soulmate’) het toneelstuk afrondt. De schrijver begint hoe langer meer te begrijpen waar de eerdere kritiek zich op richtte. Dit zet hem aan het denken over het toneelstuk, over vriendschap, maar vooral over zichzelf.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »