Alle overige uitgaven die wij voor u hebben

Handboeken Toneelspelen & Regisseren

Twee prachtige handboeken over de fundamenten van het toneelspel: Toneelspelen? Kom maar op! (171 pagina's) en Regisseren? Daar sta je dan voor! (141 pagina's) De handboeken zijn ook afzonderlijk te bestellen (zie: maak een keuze).
€27,95

Hoe maken wij ons eigen decor?

Handleiding voor het amateurtoneel om zelf decors te maken!
€4,95

Show-time!

Bundel met dolle, dwaze sketches voor revue's, feestavonden of om mee te repeteren van John Holland voor gevarieerde bezettingen. Met 78 pagina's aan materiaal voldoende om een avond mee te vullen.
€12,95

Grime-technieken

Deskundig handboek (96 pagina's) over schminken vol met basistechnieken over anatomie, licht, kleurenleer, beschaduwen, oplichten, plastische technieken en grimages, geïllustreerd met foto's. OP=OP
€9,95

Hoe groot was Pier?

Kort avondvullend jeugd-/muziektheater van Hans Brans voor 18 tot 30 jongeren (minimaal 5 dames en 5 heren).
€0,00

Sintrale

Kort avondvullende tragi-komedie van Peter Aten voor 4 mannen. Geschikt zowel als volwassen sinterklaastoneel als seniorentoneel.
€0,00

Ouders en ander ongemak

Kort avondvullende, absurde zwarte komedie in 10 scènes van Peter Huppes voor 10 tot 20+ jongeren (minimaal 3 dames en 2 heren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar).
€0,00

Om op te vreten

Kort avondvullend jongerentoneel van Marieke Nijmanting voor 10 tot 20 personen (minimaal 5 dames en 5 heren).
€0,00

Foute vrienden!

Avondvullende tragedie van Clim Jongen Lenders voor 10 personen (4 dames en 6 heren OF 5 dames en 5 heren).
€0,00

De kroon op het werk

Klucht in één bedrijf van Hugo Renaerts voor 10 personen (minimaal 1 dame en 3 heren; vanwege het (k)luchtige karakter kunnen veel herenrollen door dames gespeeld worden).
€0,00

Onlosmakelijk verbonden

Avondvullende tragi-komedie van Anne marie Boorsma 9 tot 11 personen (minimaal 6 dames en 3 heren) en een (off-stage) zanger(es).
€0,00

Prettige feestdagen

EXCLUSIEF bij De Toneelcentrale: avondvullende tragi-komedie van Alan Ayckbourn, vertaald door Peter Hoeksema voor 9 personen (4 dames en 5 heren). Ook geschikt als seniorentoneel.
€0,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »