STAP 2: HET ZOEKEN NAAR ÉÉN OF MEERDERE TITELS

 

U kunt op meerdere manieren zoeken naar toneelstukken op onze website. Wilt u terug naar het hoofdscherm, klik dan op ons logo bovenaan iedere pagina.

 

HOUD HET SIMPEL: VRAAG OM GRATIS EN VRIJBLIJVEN REPERTOIRE ADVIES

De makkelijkste manier is om het zoeken aan ons over te laten. :-) Neem CONTACT met ons en geef uw wensen door, dan gaan wij voor u op zoek! Per mail sturen wij u ons repertoire advies, gratis en vrijblijvend, aan de hand waarvan u dan evengoed uw keuze voor een zichtzending of bestelling kunt maken. Overigens kunt u een zichtzending of bestelling ook altijd nog per telefoon, mail of post aan ons doorgeven. Zie daarvoor de contactinformatie links onderaan iedere pagina.

 

OP TITEL OF AUTEUR

Heeft u een specifieke titel of auteur in gedachten? Gebruik dan ons zoekvenster. Dat is het witte vergrootglas rechts bovenin de rode balk. Klik er op om het zoekvenster te openen en geef dan de titel of naam in. Druk op [ENTER] om het zoeken te starten. Alles wat aan uw zoekcriterium voldoet, wordt als lijstje onder het zoekvenster getoond. Klik op de gewenste titel om naar de detailpagina van dat toneelstuk te gaan.

Ga verder met STAP 3: HET KIEZEN VAN ÉÉN OF MEERDERE TITELS …of gebruik het vergrootglas nog een keer.

 

OP GENRE, DUUR EN OVERIGE WENSEN

Meer algemeen kunt u zoeken op genre (komedies, tragedies, thrillers, etc.) . Kies het gewenste genre uit de rode balk bovenaan. Een gele balk verschijnt daaronder met een keuze uit drie tijdsduren (avondvullend, kort of overig) en een categorie ‘uitgelicht!’ voor toneelstukken die uw aandacht verdienen (voormalig beroepstoneel, bestsellers of klassiekers). Bij spektakelstukken krijgt u een ander submenu, maar dat wijst zich vanzelf.

Komische thrillers, tragi-komedies en spannende tragedies zijn combinaties van de vermelde genres. Een komische thriller vindt u dus bij zowel komedies als bij thrillers.

Zodra u een genre en/of tijdsduur gekozen heeft, gaat u naar een volgend scherm met nóg meer keuzemogelijkheden: ‘aantal spelers’, ‘aantal dames’, ‘aantal heren’, ‘specificatie rollen’, ‘mise-en-scène’ en ‘predikaat’. Deze zijn gerangschikt als tabbladen. Van het actieve tabblad waarop u uw wensen kan aanvinken is het kopje duidelijk leesbaar en grijs onderstreept, van de inactieve tabbladen zijn de kopjes lichtgrijs.

Let op: na het aanvinken van een keuze gaat u automatisch terug naar het tabblad aantal spelers, omdat het aantal beschikbare toneelstukken dat aan uw wensen voldoet direct wordt aangepast.

Wilt u nog andere wensen aanvinken? Geen probleem! Klik op het gewenste tabblad en vink weer een wens af. Herhaal zo vaak als nodig/mogelijk en laat u zich niet al te veel afleiden door het aantal beschikbare toneelstukken vermeld tussen de haakjes achter de aan te vinken opties. Dat is een gevolg van het feit dat een aantal toneelstukken een variabele bezetting hebben, waardoor die evengoed voor u geschikt kunnen zijn als u opeens een speler meer of minder heeft.

Heeft u per ongeluk een foutje gemaakt met het aanvinken van uw wensen? Aan de linkerzijde ziet u een lichtgrijs menu met de diverse genre’s en tijdsduren binnen het gekozen genre. Klik op het eerder gekozen genre en/of tijdsduur en uw keuzes worden gewist.

Na het maken van uw keuze(s) krijgt u het resultaat van uw selectie te zien. Klik op de gewenste titel om naar de detailpagina van dat toneelstuk te gaan. Gebruik de pagina terug-functie (klik op linker muisknop en kies ‘vorige’ uit het menu of gebruik de toetsencombinatie [ALT]+[PIJL LINKS]) om terug te gaan naar uw selectie.

Ga verder met STAP 3: HET KIEZEN VAN ÉÉN OF MEERDERE TITELS om een toneelstuk in uw winkelwagen te plaatsen en doorloop stappen 2 en 3 zo vaak als nodig om uw keuze compleet te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »